O nama

Mi smo Tamara i Nada, sertifikovani Sleep Sense™ konsultanti.

Kao majke dve bebe koje su prošle kroz trening spavanja, možemo da pretpostavimo šta vas u ovom trenutku najviše brine i koji su vaši ciljevi ukoliko razmatrate da pođete istim putem sa vašom bebom. Za nas je najvažnije bilo da to iskustvo bude blago, bezbedno i naravno delotvorno. Tokom mnogih neprospavanih noći, imale smo dovoljno vremena da razmotrimo različite opcije za prevazilaženje izazova koje su naše bebe imale sa spavanjem.

Imajući u vidu da po ovom pitanju nije lako naći pouzdane i dokazane podatke, usmerile smo se na programe koji su podržani od strane pedijatara. Tako smo došle do Sleep Sense™ programa, čiji je osnivač psiholog Dejna Oblmen, i kroz koji je u poslednjih 20 godina prošlo preko 110.000 porodica. Odabrale smo ovaj program zbog postojećih pouzdanih istraživanja koja potvrđuju da metode koje oni koriste doprinose boljem spavanju deteta, a pri tome ne ostavljaju štetne posledice na detetovo ponašanje i emocije, niti posledice po privrženost između roditelja i deteta.

Zahvaljujući podršci sertifikovanog stručnjaka koji je pripremio personalizovan plan prilagođen potrebama naših beba, stekle smo veliko poverenje u ceo proces. Za razliku od drugih programa koje smo istraživale, Sleep Sense™ se istakao jer smo imale pristup blagovremenim konsultacijama kad god smo se našle u trenucima sumnje.

Trening spavanja naših beba je ostavio toliko snažan utisak na nas da nas je inspirisao da postanemo stručnjaci u ovoj oblasti i pomognemo i drugim porodicama. Kroz savladavanje tehnika ove metode, vodila nas je Dejna Oblmen lično. Veliku zahvalnost dugujemo njoj i njenom timu na znanju i iskustvu koje su nam nesebično prenele, kako bismo postale pravi izbor za vašu porodicu.

Svesni smo da roditeljima nije svejedno kada prolaze kroz novo iskustvo sa bebom, čak i kada je ono za njeno dobro. Zato smo tu da vas podržimo u svakom koraku ovog procesa.

Besplatna konsultacija

Možete zakazati besplatnu 15-min konsultaciju sa nama kako bismo saznali koji su vaši izazovi i razmotrili prednosti različitih paketa usluga koje nudimo.

Naš tim

TAMARA
Osnivač, Baby Sleep Hub

Tamara je majka jednog preslatkog dečaka Viktora, šampiona među spavačima.

Rođena je u Srbiji, ali je provela veći deo života u Kuvajtu. Kao stručnjak u oblasti HRa, uspešno pronalazi najblistavije umove i pomaže im u ostvarivanju svojih ciljeva i snova. Toliko je sjajna u odnosu sa ljudima, da će vas sa lakoćom voditi kroz ceo proces dokle god ne savladate sve prepreke.

Tamara razume i poštuje jedinstvene ciljeve svake porodice i sa uzbuđenjem očekuje priliku da pomogne u ostvarivanju ciljeva i vaše.

NADA
Osnivač, Baby Sleep Hub

Nada je majka Tadeja, malog dečaka zlatnog osmeha. Nada je odrasla u Beogradu, tokom osnovnih studija je živela u SAD, a postdiplomske studije je završila u Francuskoj i Nemačkoj.

Zahvaljujući njenom dugogodišnjem konsultantskom iskustvu i velikoj pažnji koju posvećuje detaljima, iznenadiće vas kada pronađe i najmanje sitnice koje ometaju san vaše bebe. Kao nekadašnji sportista, veoma je posvećena ostvarenju postavljenih ciljeva.

Nada će vas usmeravati u savladavanju izazova sa spavanjem vašeg deteta kako biste postali jedna odmorna porodica.